Recent

iPhone
Phone Repair Langkawi

Pentingkah Mengemaskini iOS?

[OPINION] Pentingkah Mengemaskini iOS? Mengemaskini iOS ini hakikatnya sudah menjadi satu tajuk yang penting, malah ramai di kalangan pengguna iOS masih keliru adakah mereka sepatutnya

Read More »
iPhone
Phone Repair Langkawi

iPhone high temperature

“Bang, nak tanya nie apa punca? Kalo tengok youtube lama sikit mesti kuar nie. Dah tak bole guna lasak macam dulu. Sebelum nie pernah jatuh

Read More »
iPad
Phone Repair Langkawi

iPad ghost touch screen

“Ipad saya ni dah macam berhantu bang. Masa awal2 dulu sekali sekala je dye jadi, sekarang fuh abang usha la sendiri. Hari tu, saya dah

Read More »
iPhone
Phone Repair Langkawi

iPhone 7plus screen cracks

“Bos my iphone 7plus semalam ada jatuh, screen pecah retak seribu lah. Ada bahagian tak boleh touch tu. Berapa lama untuk repair ya? I tengok

Read More »
iPhone
Phone Repair Langkawi

iPhone stuck on apple logo

“My iphone stuck logo lah bro. Semalam balik kerja i charge dulu, then terus tido. Bangun pagi tadi, nak on phone dah jadi macam nie. Tak

Read More »
iPhone
Phone Repair Langkawi

iPhone not charging?

“Stress saya, nak cas pon kejap masuk kejap tak. Kadang-kadang kena pegang cable tu tekan cikit kat bawah, baru masuk charge.  Tapi 2,3 hari nie

Read More »

contact us

Need an expert? Feel free to contact us anytime you need.
Fix your device now!
© 2018 BY IPRO.STUDIO
17A, JALAN SS 15/2A, 47500 SUBANG JAYA, SELANGOR