iPhone 6s water damage

“Akak baru balik bercuti nie, iphone masuk air laut dik. Cuba korang cek tengok. Rugi la gambar akak dalam tu.”


“Water damage nie masalah besar sekali dan boleh jadi paling lambat repair. Sebab? Kita tak tahu, air merebak ke bahagian mana, jadi perlu cek seluruh part. Dan masalah akan lebih parah jika ada shorting, iaitu disebabkan cubaan owner yang nak hidupkan phone jugak, tapi dalam keadaan masih penuh air. Untuk kes macam nie, kami perlukan 2-3hari untuk cek part mana yang rosak & kita akan quote harga repair.”

Kami Pakar dalam Membaiki #IPHONE Dan #IPAD , Kami Juga Membaiki Smartphone Model Android Seperti #SAMSUNG #ASUS#SONY #OPPO #LENOVO #XIAOMI

Landmark:
1) Sebelum Masjid Temoyong (dari Kedawang)
2) Bertentangan jalan Nasi Gulai Ayam Kunyit
3) Sebelah Izz Coin Laundry

Iphone Repair Langkawi
79B, Kampung Lubuk Buaya,
Mukim Kedawang
07000 Langkawi
0194141223

Klik link untuk contact kami,
https://jom.chat/card/phonerepairlangkawi

#repairiphone #repairphone #repairiphonemurah #repairphonemurah#repairiphonelangkawi #repairphonelangkawi #repairiphonekuah#repairphonekuah #repairiphonecenang #repairphonecenang
#iphonefix #iphonerepair #phonerepairnearme #phonerepairkuah#phonerepairlangkawi #phonerepaircenang #iphonerepairnearme#iphonerepairlangkawi #iphonerepaircenang #iphonerepairkuah

2 Replies to “iPhone 6s water damage”

    1. Bole cuba hantar dulu, kami accept semua. Cuma untuk kes berat macam water damage, kdg2 % bole buat tu menurun sebab dah hantar kat tempat lain. Bukan apa, kdg2 berlaku tambahan shorting jadi tambah masalah dari keadaan asal. % baik pulih lagi tinggi jika kami 1st hand repair sis. Apa2 bole dtg kedai ya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *