iPad ghost touch screen

“Ipad saya ni dah macam berhantu bang. Masa awal2 dulu sekali sekala je dye jadi, sekarang fuh abang usha la sendiri. Hari tu, saya dah try hantar ipad nie kat kedai lain, dye cakap dah cuba tukar screen, tapi problem tak setel jugak. Kat sini boleh buat tak?”


“Yep, mesti boleh buat. Punca awal kami agak ialah disebabkan touch screen pad, lcd atau pon motherboard ic iaitu touch ic. Kami cekkan dulu punca untuk ipad ini, baru boleh quote harga ya”

IPRO SubangJaya
17A Jalan SS 15/2A
47500 Subang Jaya
Selangor Darul Ehsan
01133009919.

#iphonefix
#iphonerepair
#iphonerepairnearme
#iphonerepairsunway
#iphonerepairsubangjaya
#iphonerepairusj
#iphonerepairpj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *